Achter de schermen

A+O fonds Rijk

Hoe krijg je rijksmedewerkers in beweging?

Vraag

Mobiliteit in je loopbaan wordt gestimuleerd door de Rijksoverheid. Maar hoe weet je als werknemer waar je ambities liggen en wat je doelen zijn? En hoe ontwikkel je jezelf optimaal? Aan ons de mooie taak om via een zomers evenement zoveel mogelijk rijksmedewerkers in beweging te krijgen.

Aanpak

De Summerschool van het A+O fonds Rijk voorziet in een (latente) behoefte aan inspiratie en reflectie over werk, privé, loopbaan, verandering en toekomst. De Summerschool biedt rijksambtenaren een dag vol inspiratie, bagage en ideeën voor vervolgstappen. Het thema voor 2018 - ‘Geloof in jouw toekomst!’ – prikkelt die behoefte en zet de toon voor uitvoering en beleving.

Bijzondere locaties

De lustrumeditie speelde zich af in stuk voor stuk hemelse locaties. Met fraaie authentieke (gotische) kapellen in Breda en Amsterdam, en het indrukkende kloostercomplex in Zwolle. De landelijke spreiding bood rijksambtenaren uit alle windstreken een bereisbare optie. Per dag namen ruim 130 mensen deel aan het veelzijdige programma. Al bij binnenkomst onderging men de dynamische en luchtige sfeer die de Summerschool kenmerkt.