Petra houdt van (pers)aandacht

Petra is een betrokken allround adviseur en specialist op het gebied van perscommunicatie. Dit vakgebied verandert in een snel tempo met vele mogelijkheden van online- en social media. "Iedereen kan nu namelijk nieuwsmaker zijn", stelt Petra. We kunnen snel en doelgericht redacties van magazines, kranten, tv- en radioprogramma’s, journalisten, postbodes en opinieleiders, onze doelgroepen bereiken.

on my mind

  • Mijn hardloopschema voor de komende weken
  • Het merkpaspoort voor Werkplaats De Gruyter
  • Voorbereiding mediatraining
  • Cito-toets van mijn zoontje
  • Lezing bij Universiteit van Utrecht van Ronald Giphart: ‘Mismatch, hoe we dagelijks worden misleid door ons oeroude brein.’

leesvoer: mismatch

Utrechtse schrijver en presentator Ronald Giphart publiceerde samen met Mark van Vught (professor in de Evolutionaire Psychologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam en onderzoeker aan de Universiteit van Oxford) het boek: Mismatch. Het boek laat zien hoe ons oeroude brein, dat zich ontwikkeld heeft in de honderdduizenden jaren waarin wij in de wildernis leefden, ons nog vaak parten speelt in het toch wel heel andere biotoop van onze moderne stadsjungle met zijn complexiteit, schaalvergroting en alle grijpbare verleidingen. Hoe instinct en leren, theorie en praktijk vaak met elkaar botsen.

Boekrecensie ‘Overtuigen met neuromarketing’

Lees hier de boekrecensie


Het Summerschool-team 2017

Summerschool biedt rijksambtenaren een dag vol inspiratie rond persoonlijke ontwikkeling. ‘Ontdek wat je wilD!’ was dit jaar het thema en de Summerschool-dagen speelden zich af in dierenparken door heel Nederland. Keijzer was verantwoordelijk voor de communicatie en organisatie. Wat was het leuk!


Fotoshoot

Fotoshoot voor de provincie Noord-Brabant, waar mijn zoontje Kaja voor gevraagd is.


Lekker!

De biefstuk van Loetje, heerlijk.

"Het is aardig om belangrijk te zijn,
maar het is belangrijker om aardig te zijn."

Petra