Noor houdt alle ballen hoog

Van concept tot uitvoering, schaken op meerdere borden tegelijk en sturen op kwaliteit, dan is communicatie-allrounder Noor op haar best. Een beetje uitdaging en wat improvisatie gaat ze niet uit de weg. Dat houdt het werk spannend. En leuk, want creativiteit en humor staan hoog in het vaandel. En als het werk gedaan is, trekt ze thuis samen met haar gezin nog even de dansschoenen aan. Uptown funk!

on my mind

  • Mobility on the Move BV
  • Go Velo en stap op de fiets naar je werk! 
  • Afspraakje hier, afspraakje daar
  • Sales is een vak apart :-)
  • LinkedIn for Business
  • Interieur design @ home

 

Werk en gezin:

'never a dull moment'

uren naar kijken

the thrill of thrillers

 jessica jones trailer premiere 1

Sinds Netflix in Nederland beschikbaar is, is Noor niet meer te houden. Wat een overdaad aan spannende series: Homeland, House of Cards, Breaking Bad, Jessica Jones, River, The Fall... Maar niet meer dan twee achter elkaar hoor, want zelfs als de spanning stijgt, vallen de luikjes dicht. Zzz… zzz…zzz..

op de pedalen!

Go Velo screenshot

In mijn werk leg ik heel wat bezoekjes af aan werkgevers om ze te overtuigen dat het stimuleren van het gebruik van de fiets écht een goed idee is. Zelf stap ik ook graag op de racefiets om in de mooie omgeving van Utrecht rond te touren. Heel leuk om die ritjes terug te zien in onze eigen Go Velo app.

eerste sporen maken

piste

Als eerste sta je bovenaan de berg. Het ochtendzonnetje piekt net boven de bergkam uit. Een strakblauwe hemel contrasteert mooi met de stralendwitte sneeuw. Je ski's steken over het randje en het begint te kriebelen in je buik. Een koud windje striemt langs je wangen. En daar ga je dan: je eerste sporen maken op een vers geprepareerde piste. Dat is hemels! 

"Waarom moeilijk doen,
als het samen kan."

Noor