Nikky houdt het overzicht

Haar voorliefde voor post-its en to-do lijstjes maakt dat ze niks vergeet. Alles wordt opgeschreven, afgestreept en afgehandeld. Het liefst werkt ze iedere dag haar to-do lijstjes af en ze stopt pas als ze echt helemaal tevreden is. Je kunt met een gerust hart iets bij haar neerleggen. Binnen no-time krijg je een goed gefundeerd én creatieve uitwerking terug. Een super aanvulling op het team van Keijzer.

on my mind

Nieuwe baan bij Keijzer, kom maar op!

Hoe ga ik mijn nieuwe huisje zo efficiënt mogelijk inrichten?

Kan ik in oktober al chocolade pepernoten eten?

Dat sportschema kan wel een update gebruiken (zie vorig punt)

Wanneer beginnen de nieuwe afleveringen van Younger?

Welke serie kan ik in de tussentijd gaan kijken?

Zijn mijn kleren al verkocht op United Wardrobe?

I’m loving it

Chocola

New York

Sporten

Pinterest

Rode wijn

Reizen

Series kijken


Must visit

In April was ik voor de tweede keer in New York. Geweldig. Deze stad is zo fascinerend en ik raad dan ook iedereen aan die geld & tijd heeft om deze stad te bezoeken. Tips nodig? Ik deel ze graag!


Verslaafd?

Ik neem mijn telefoon overal mee naar toe en check te pas en te onpas de nieuwste berichten en updates. Het begint al als ik wakker word, mijn tanden sta te poetsen, naar de wc ga, als ik even vijf minuten op de trein moet wachten. Dit moet anders. Met de app Moment hou ik sinds kort bij hoe vaak ik mijn telefoon oppak en hoeveel uur per dag mijn telefoonscherm actief is. Confronterend! Dit sluit trouwens ook goed aan onze campagne voor NULverkeersdoden. Waarbij het thema telefoongebruik in het verkeer heel actueel is!


must read

Heb je wel eens echt hardop moeten lachen tijdens het lezen van een boek? Ik vrijwel nooit. Behalve bij dit boek. Dit is dan ook terecht mijn lievelingsboek, dat elke vakantie weer meegaat in de koffer. Ja echt, ik heb hem al zeker tien keer gelezen. De schrijfster Sophia Kinsella is vooral bekend van Confessions of a shopaholic, maar als ze van dit boek toch eens een film maken ben ik de eerste die in de bioscoop zit!


"It’s the will not the skill."

Nikky