Nikky houdt het overzicht

Haar voorliefde voor post-its en to-do lijstjes maakt dat ze niks vergeet. Alles wordt opgeschreven, afgestreept en afgehandeld. Het liefst werkt ze iedere dag haar to-do lijstjes af en ze stopt pas als ze echt helemaal tevreden is. Je kunt met een gerust hart iets bij haar neerleggen. Binnen no-time krijg je een goed gefundeerd én creatieve uitwerking terug. Een super aanvulling op het team van Keijzer.

on my mind

Gave opdrachten, leuke concepten, toffe ideeën

Hoe krijg ik mijn konijn Tikky tam?

Vakantieplannen

Weer duiken, rollen en vliegen door de volleybalhal (na 4 jaar!)

Hoe werven we nieuwe kampeerfans?

Begint seizoen 6 van Younger nou eindelijk?

Wanneer mag een bedrijf beweren dat hagelslag supergoed voor je is? - en nog meer leuke Podcasts van de Universiteit van Nederland

I’m loving it

Chocola

New York

Sporten

Pinterest

Rode wijn

Reizen

Series kijken


Must visit

In december was ik voor de derde keer in New York. Conclusie: nog steeds verliefd. Deze stad doet iets met me. Ze blijft me verrassen, verbazen en inspireren. Heb je tijd en geld over? Dan raad ik je zeker aan om de vlucht te boeken en de stad te ontdekken. Tips nodig? Ik deel ze graag!


Verslaafd?

Ik neem mijn telefoon overal mee naar toe en check te pas en te onpas de nieuwste berichten en updates. Het begint al als ik wakker word, mijn tanden sta te poetsen, naar de wc ga, als ik even vijf minuten op de trein moet wachten. Dit moet anders. Met de app Moment hou ik sinds kort bij hoe vaak ik mijn telefoon oppak en hoeveel uur per dag mijn telefoonscherm actief is. Confronterend! Dit sluit trouwens ook goed aan onze campagne voor NULverkeersdoden. Waarbij het thema telefoongebruik in het verkeer heel actueel is!


must read

Heb je wel eens echt hardop moeten lachen tijdens het lezen van een boek? Ik vrijwel nooit. Behalve bij dit boek. Dit is dan ook terecht mijn lievelingsboek, dat elke vakantie weer meegaat in de koffer. Ja echt, ik heb hem al zeker tien keer gelezen. De schrijfster Sophia Kinsella is vooral bekend van Confessions of a shopaholic, maar als ze van dit boek toch eens een film maken ben ik de eerste die in de bioscoop zit!


"It’s the will not the skill."

Nikky