Nikky houdt het overzicht

Haar voorliefde voor post-its en to-do lijstjes maakt dat ze niks vergeet. Alles wordt opgeschreven, afgestreept en afgehandeld. Het liefst werkt ze iedere dag haar to-do lijstjes af en ze stopt pas als ze echt helemaal tevreden is. Je kunt met een gerust hart iets bij haar neerleggen. Binnen no-time krijg je een goed gefundeerd én creatieve uitwerking terug. Een super aanvulling op het team van Keijzer.

on my mind

Gave opdrachten, leuke concepten, toffe ideeën

Verhuizen!!! 

Welke kleur verf past het beste bij welke bank, HELP?!

Weer duiken, rollen en vliegen in de volleybalhal

Hoe krijg je krijtgraffiti uit je haar?

En wat als daar ook nog holi-poeder overheen komt?

Wanneer mag een bedrijf beweren dat hagelslag supergoed voor je is? - en nog meer leuke Podcasts van de Universiteit van Nederland

I’m loving it

Chocola

New York

Sporten

Pinterest

Rode wijn

Reizen

Series kijken


Krijt op straat, of… ?

Op de Dag van de Duurzaamheid zetten Floor en ik met milieuvriendelijke krijtgraffiti een spoor van muntjes op straat in Ede. Waarheen? Dat lees je hier! Vroeg in de ochtend hesen we onszelf in beschermde pakjes (je wilt natuurlijk geen krijt op je kleding krijgen!). Het spuiten ging voorspoedig. En voor we het wisten stond de route op straat. Nog 2 muntjes en we zijn klaar! Toen ging het mis… Iets met een geblokkeerde spuitbus en eigenwijze meid. Het resultaat.. De foto zegt genoeg!


Verslaafd?

Ik neem mijn telefoon overal mee naar toe en check te pas en te onpas de nieuwste berichten en updates. Het begint al als ik wakker word, mijn tanden sta te poetsen, naar de wc ga, als ik even vijf minuten op de trein moet wachten. Dit moet anders. Met de app Moment hou ik sinds kort bij hoe vaak ik mijn telefoon oppak en hoeveel uur per dag mijn telefoonscherm actief is. Confronterend! Dit sluit trouwens ook goed aan onze campagne voor NULverkeersdoden. Waarbij het thema telefoongebruik in het verkeer heel actueel is!


must read

Heb je wel eens echt hardop moeten lachen tijdens het lezen van een boek? Ik vrijwel nooit. Behalve bij dit boek. Dit is dan ook terecht mijn lievelingsboek, dat elke vakantie weer meegaat in de koffer. Ja echt, ik heb hem al zeker tien keer gelezen. De schrijfster Sophia Kinsella is vooral bekend van Confessions of a shopaholic, maar als ze van dit boek toch eens een film maken ben ik de eerste die in de bioscoop zit!


"Waarom binnen je comfortzone blijven als daarbuiten meer te beleven valt?!"

Nikky