Maïllis denkt vooruit

Eerst de situatie goed in kaart krijgen, structuur aanbrengen en altijd een paar stappen vooruitdenken. Zo werkt Maïllis het liefst. Of het nu gaat om het zoeken van de nieuwste technieken voor gedragsverandering of het bedenken van toffe afbeeldingen voor social media. Het wiel daarbij opnieuw uitvinden is niet aan haar besteed. Met haar enthousiasme, vrolijkheid en kritische blik een goede aanvulling op ons team!

on my mind

Nieuwe dingen leren over digital marketing, aanbestedingen, BHV en nog veel meer!

Mijn schermtijd verminderen en meer boeken lezen

Leuke content bedenken voor de socials van Enschede Fietsstad

Zin om alle collega’s in het echt te ontmoeten (in plaats van via een scherm)!

Wanneer kunnen we weer naar een festival?


Nieuwe hobby

Wandelen saai? Sinds het begin van de coronatijd denk ik daar heel anders over! Heerlijk om op een actieve manier je hoofd leeg te maken of bij te kletsen met een vriendin. En verbazingwekkend hoeveel leuke wandelgebieden er eigenlijk in de nabije omgeving te vinden zijn. Een handige app om te gebruiken voor je wandeltripjes is Komoot. Deze app helpt je bij het plannen en volgen van een mooie route. Toch niet zo’n wandelliefhebber? Je kunt er ook routes voor de (race)fiets en mountainbike mee maken!


Optisch bedrog 

Hier is geen Photoshop aan te pas gekomen. Toch lijkt mijn vriend van twee meter lang op deze foto eerder een kabouter dan een reus. Hoe dat kan? Deze foto is gemaakt op de Salar de Uyuni in Bolivia, de op een na grootste zoutvlakte van de wereld. Door het gebrek aan begroeiing en de uitgestrektheid van het landschap kun je hier op foto’s leuk spelen met perspectief. Een van de hoogtepunten tijdens onze reis door Zuid-Amerika!

All time favorites

Seizoen

Lente

Borrelplek

Oude Markt in Enschede

Sport

Voetbal

Drankje

Cola zero

Serie

Homeland

"Life begins at the end of your comfort zone"

Maïllis