Judith heeft aan een half woord genoeg

Allround en ervaren adviseur. Gaat graag buiten de gebaande paden, zonder het doel uit het oog te verliezen. Enthousiast, hands-on maar vooral ook intuïtief. Houdt van verbinden en het zoeken naar nieuwe kansen. Omdenken is haar tweede natuur.

On my mind...

  • welke nieuwe markten gaan we nu weer veroveren?
  • sushi sushi sushi
  • hoeveel PR's heb ik op Strava?
  • 3 zonen: één groot feest :)
  • wat hebben we veel leuke nieuwe  collega's!

Keijzer: het werkt!

De kracht van Keijzer zit m er in dat we vanuit een stevige strategische blik ook erg hands-on actief zijn, samen met de klant. We vinden het belangrijk om je te laten zien wat het effect is van onze acties. Wat werkt er wel en wat niet? 

Tell your story met Magisto

Magisto is een leuke en gemakkelijke app om automatisch video’s en foto’s te bewerken en ze met vrienden en familie te delen. Met Magisto maak je binnen enkele minuten prachtig bewerkte films van je video’s en foto’s, compleet met muziek en effecten. Probeer het eens!!

 

Screen Shot 2014 10 28 at 10.38.39 AM

Trots op

ventoux

Meedenker

Als vestigingsmanager Apeldoorn denk ik ook mee over onze teamdagen. Tja... en dan kan het dus zomaar gebeuren dat  je tegen een muur op loopt.

 IMG 2257

Workout at the office:)

Whiplash, één van mijn favoriete films

Het beïnvloeden van gedrag

Hoe bereik je voor een gedragscampagne een grote groep potentiële deelnemers en hoe raak je hen? Bij Keijzer hebben we veel projecten waarbij we voor deze uitdaging staan. Dat vraagt om creativiteit en inventiviteit. Erg leuk om hierbij samen te werken met gedragspsychologen en andere deskundigen!

Living in the moment!

What you give, you get!

Judith