Henrike houdt het simpel

Keep it simple!  Het leven is soms al ingewikkeld genoeg. Door de juiste vragen te stellen en altijd het doel voor ogen te houden komt Henrike snel tot de kern. Samen de schouders eronder, op weg naar een geweldig resultaat. Simpel, toch?

on my mind...

  • Mijn nieuwe baan bij Keijzer: spannend!
  • Wat moeten we vanavond toch weer eten…
  • Sparen voor een reis naar Zuid Afrika
  • Wanneer is ook alweer de Enschede marathon…. ?
  • Hello sunshine!

 

Flauwe woordgrapjes: ik hou er van!

Picknick en Simon

Hello world!

Ik word heel erg blij van reizen: de wereld heeft zoveel te bieden! Het tropisch regenwoud van Suriname, de onderwaterwereld van Bonaire, het heerlijke strand van Mexico, het beklimmen van een vulkaan in Guatemala of de koala’s in de eucalyptusbomen van Australië…. Ik kijk er met een grote glimlach op terug. Na zo’n reis heb ik genoeg energie om er weer maanden tegenaan te kunnen!

My dream?

Travel the world

Powerfoodies

Ik ben gek op lekkere dingen! Maar aiii… voor je het weet pas je niet meer in je favo broek. De recepten van Rens Kroes zijn een uitkomst. Leuk om uit te proberen, super verantwoord en gewoon heel erg lekker. Aanrader!

 

 

On the go

Koningin van de suspense

De boeken van Karin Slaughter zijn mijn favoriet. Even alles laten voor wat het is en meegesleurd worden in de spannende avonturen van Will Trent. Wel jammer dat het boek altijd zó uit is ;-)

 verborgen karin slaughter 1024x768

Obstacles are those frightful things you see when you take your eyes off your goal

                                                         -  Henry Ford  -

Henrike