Floor ziet licht aan het einde van de ‘funnel’

Floor doet onderzoek naar de toepassing van de digital marketing funnel binnen online gedragsverandering voor de campagne NUL verkeersdoden Brabant. Gedurende een periode van vijf maanden loopt zij stage bij Keijzer en zal ze (hopelijk) haar master Communicatie & Organisatie op de Universiteit van Utrecht afronden. Gelukkig voelde de vestiging Apeldoorn al snel als thuis. Als dansliefhebber en echte Puttenaar zorgt Floor voor een positieve sfeer op kantoor!

on my mind

Mijn toffe stage bij Keijzer

Digital marketing ‘behaviour’ funnel

... 5, 6, 7, 8

Koffie? Blegh...

The bridge Every saga ends afgekeken, en nu?

Mijn favorieten

Serie

Alle Nordic Noirs

Vakantie

Santorini

Social media

Instagram

Chips

Pringles sour
cream & union

Frisdrank

Cola-light


Must visit

Voor het behalen van mijn TVWO mocht ik voor een week op reis naar een zelfgekozen bestemming. Mijn keuze werd het adembenemende Ijsland! Een bezoek aan de Blue Lagoon, een sneeuwscootertocht op IJslands grootste gletsjer Vatnajökull, een Golden Circle tour en last but not least: het Noorderlicht... wauw!


Must listen

Thomas Azier, misschien nog niet bekend bij iedereen, maar een unieke artiest van eigen bodem! In 2017 bracht hij het album Rouge uit met daarop 10 prachtige nummers. Rouge is een mix van elektronische en akoestische instrumenten. Mijn favorieten: Winners, Sandglass en Babylon.

"Dans is ook een manier om te communiceren."

Floor