Eva heeft altijd alles op een rijtje

Stress? Dat woord komt niet in Eva's vocabulaire voor. Ze bekijkt alles van de positieve kant en steekt graag haar handen uit haar mouwen. Laat het Eva regelen en het komt wel goed. Op tijd, aan alles gedacht en mét een eigen twist. En na werktijd staat ze nog even in Downward Facing Dog bij de yogales. Het hoofd leegmaken om de volgende dag weer fris te beginnen. Namasté!

on my mind...

  • Nog steeds een stijgend aantal Unieke Sporters in Brabant. Wat een mooi project!
  • Schilderen, vloer leggen, woonboulevards afstruinen, want: verhuizen naar Amsterdam!
  • Wanneer is de volgende yogales?
  • Alle boeken die nog op mijn to-read-lijstje staan

Gemeente Apeldoorn

Afgelopen jaar had ik een interimklus als communicatieadviseur bij de gemeente Apeldoorn. Aan de slag met vraagstukken als: Hoe betrek je jongeren bij beleid? Hoe maak je mensen bewust van hun (witte) kleur en laat je (zorg)instellingen cultuursensitiever werken? Hoe zorg je voor nóg meer pleeggezinnen in Apeldoorn? Heel boeiend en: never a dull moment dus!

Communicatie is overal

Teun van de Keuken zoekt iedere vrijdag in De Volkskrant naar de inhoud achter holle frasen. Zo schreef hij al eens over waarom fabrikanten het woord ‘ambachtelijk’ op de verpakkingen van hun broodjes zetten, over het taalgebruik van de NS (“Over enkele minuten komen we geheel volgens dienstregeling aan op Utrecht Centraal.”) en over een SIRE-campagne. Interessante columns over verschillende communicatie-uitingen (die niet altijd goed uitpakken).

gedichten

Gedicht Rene Oskam Soms rechthoekig

Ik houd van lezen en dus van teksten. De gedichten van René Oskam zijn geschreven in supernormaal Nederlands en gaan vaak over actualiteiten. Zonder ingewikkelde zinscontructies, maar met een mooie boodschap.

postcards

Ik verzamel mooie kaarten. Kaarten uit landen waar ik op vakantie ben geweest, kaarten met leuke teksten of kaarten waarop grappige afbeeldingen staan. Ik hang ze aan de muur, lijst ze in of verstuur ze en maak er iemand anders blij mee. 

 Postcards vierkant

zomer in Sri Lanka

IMG 6494

Idyllische baaitjes, prachtige uitzichten en overal toeterende locals. Afgelopen zomer trokken mijn vriend ik met onze eigen tuktuk door Sri Lanka. Wat een avontuur, zo gaaf!

Do it because you love it.

Eva