Charlotte denkt in oplossingen

Een echte aanpakker, altijd vrolijk en doortastend, dàt is onze Charlotte. Als festival en muziekliefhebber rockt deze harde werker flink bij Keijzer. Ze zet zich vol enthousiasme in en schakelt snel tussen projecten. Ze pakt moeiteloos haar rol, werkt secuur en denkt in oplossingen. Ze stond te popelen om bij een bureau aan de slag te gaan, gelukkig maar!

on my mind

Alle leuke projecten bij Keijzer!

Leuke content verzinnen voor onze social mediakanalen

Wat wordt onze volgende vakantiebestemming?

Alle boeken die nog op mijn to-read lijstje staan... 

Op naar de volgende obstaclerun met het Keijzer-team!

Online marketing: zoveel mogelijkheden! Daar wil ik meer van weten.

snapshot


must see

Na een drukke week ontspannen op de bank met een film erbij, ik houd er van! En met een Marvel film maak je mij altijd blij. Eén van mijn favorieten van dit jaar? Doctor Strange, met in de hoofdrol Benedict Cumberbatch.


chickslovefood

Ik vind het leuk om nieuwe recepten uit te proberen, maar dan wel het liefst zo simpel mogelijk. De categorie ‘5 or less’ van Chickslovefood bezoek ik vaak voor inspiratie. Heerlijke recepten met slechts 5 ingrediënten. Een aanrader: zalmburger met avocadospread.


Aanrader: Ljubljana

Vorig jaar was ik in Ljubljana, de hoofdstad van Slovenië. Wat een leuke stad! Kleinschalig, gezellig en mooie bezienswaardigheden. Zeker de moeite waard om te bezoeken.

mijn favorieten

bingewatch

Mad Men

vervoersmiddel

Mijn fijne fiets

gadget

E-reader, ik kan niet zonder!

winterdrankje

Verse gemberthee

boek

Hanya Yanagihara -
Een klein leven

 

"Believe you can and you're halfway there."

Charlotte