Charlotte denkt in oplossingen

Een echte aanpakker, altijd vrolijk en doortastend, dàt is onze Charlotte. Als festival en muziekliefhebber rockt deze harde werker flink bij Keijzer. Ze zet zich vol enthousiasme in en schakelt snel tussen projecten. Ze pakt moeiteloos haar rol, werkt secuur en denkt in oplossingen. We zijn blij met Charlotte in ons team!

on my mind

Alle leuke projecten bij Keijzer!

E-mailmarketing voor Ervaar het OV.

Rondreizen door Costa Rica.

Waar drink je de beste cappuccino in Enschede?

Op naar de volgende obstaclerun met het Keijzer-team!

De wereld van digital marketing. 


yo hablo español

Un hombre, una mujer, un niño, una niña... Voor mij geen social mediaverslaving, maar een Duolingo verslaving. Met Duolingo leer je spelenderwijs en laagdrempelig een nieuwe taal. Welke taal wil jij leren? Zweeds, Spaans of Frans? Ga ervoor!


must see

Na een drukke week ontspannen op de bank met een film erbij, ik houd er van! En met een Marvel film maak je mij altijd blij. Eén van mijn favorieten van dit jaar? Doctor Strange, met in de hoofdrol Benedict Cumberbatch.


chickslovefood

Ik vind het leuk om nieuwe recepten uit te proberen, maar dan wel het liefst zo simpel mogelijk. De categorie ‘5 or less’ van Chickslovefood bezoek ik vaak voor inspiratie. Heerlijke recepten met slechts 5 ingrediënten. Een aanrader: zalmburger met avocadospread.


Aanrader: Ljubljana

Twee jaar geleden was ik in Ljubljana, de hoofdstad van Slovenië. Wat een leuke stad! Kleinschalig, gezellig en mooie bezienswaardigheden. Zeker de moeite waard om te bezoeken.

mijn favorieten

bingewatch

Dogs of Berlin

vervoersmiddel

Mijn fijne fiets

gadget

E-reader, ik kan niet zonder!

thee

Verse gemberthee

boek

Hanya Yanagihara -
Een klein leven

sport

Krachttraining en mountainbiken

"Believe you can and you're halfway there."

Charlotte