Bert rekent erop

Cijferaar, ontcijferaar, volhardend, beetje koppig en eigenwijs, openhartig, menselijk en nieuwsgierig. Buiten de gebaande paden denken en uit je comfort zone treden. Na 29 jaren eens iets volledigs anders. Uit de wereld van het trustwezen een volledige ommezwaai naar verduurzaming, vergroening, fietsplannen, sociaal domein, gedragsverandering en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hoe mooi is dat? Keijzer!

on my mind

Hoe kan ik zelf opgewekte energie thuis opslaan en hoe kom ik van het water, gas en elektra af?

Hoe maken we Keijzer nog Keijzerlijker?

Hoe kunnen we ons bedrijf laten groeien zonder identiteitsverlies van het prachtige bedrijf zoals het er nu al staat?

Hoe haken wij aan bij al die mooie mensen en bedrijven die wij ontmoeten zonder aan kracht en identiteit te hoeven inboeten?

Trots

Wel een beetje trots op mijn Elfstedenkruisje behaald in 1985, voor het eerst na 22 jaar na de legendarische Elfstedentocht in 1963.

Vrije tijd

Muziek, reizen (ook hiken en kamperen met vrienden), de tuin, de moestuin (hoe groot is de komkommeropbrengst dit jaar?) en diverse sporten. Gezamenlijke lunches en diners met familie en vrienden.

vakantie

Boeken

Boeken, zoveel boeken. Naast een hele boekenkast vol met Willem Frederik Hermans, zou ik inderdaad eens een mooi lijstje moeten maken. Er is nog zoveel meer moois te lezen.

Een drietal boeken uit verschillende genres wil ik graag overmelden:

1.

The Pillars of the Earth

Ken Follett

2.

Homo Deus “a Brief History of Tomorrow”

Yuval Noah Harari

3.

Ontwaken in verbijstering

Oliver Sacks

Als ik je mag inspireren

"Wie de weg bewandelt, moet net als water aanvaarden waar hij zich bevindt."

(Lao Tzu)

Bert