Wij zijn Keijzer! Het mens- en maatschappijgerichte marketingadvies- en communicatiebureau. Bij Keijzer werken we altijd vanuit onze MOVE. Waarden die laten zien wat ons beweegt en hoe wij dingen in beweging zetten. Dat noemen wij nou... een Keijzersterk verhaal!
M O V E
M

Mens centraal

Wij geloven dat mensen het verschil kunnen maken. Daarom zetten we de mens centraal in alles wat we doen. In onze relatie met onze collega’s, de samenwerking met onze opdrachtgevers, maar ook in ons werk.

O

Omgevingsbewust

We realiseren ons dat de wereld een positieve verandering nodig heeft en daar werken we iedere dag aan: maatschappelijk, ecologisch en economisch. Daarom werken we graag voor opdrachtgevers die actief bezig zijn met thema’s op de maatschappelijke agenda.

V

Vindingrijk

We zijn niet voor één gat te vangen en gaan door tot we ervan overtuigd zijn dat we de best passende en creatief meest aansprekende oplossing hebben. Strategisch, maar ook in uitvoering: in tekst, beeld en interactie.

E

Energiek

Wij bedenken, doen en maken dingen waar mensen blij van worden, door worden verrast en waar ook wijzelf energie van krijgen. Dat gevoel is te herkennen aan een sprankeling in iemands ogen. We blijven doorzoeken tot we dat gevoel gevonden hebben. In de campagnes die we bedenken, in alle middelen die we vormgeven en zeker ook in onze mensen.

Het Keijzerrijk

Met een hecht team zetten wij elke dag vol energie de schouders eronder. Om samen met jou communicatie met effect te maken! Maak kennis met onze Keijzers en Keijzerinnen!

30
Aanpakkers