Mensen maken het verschil. Daar geloven wij bij Keijzer in. Samen werken we aan projecten die er écht toe doen. Met een groep gezellige, creatieve en energieke collega’s, vanaf fijne werkplekken. Maak jij binnenkort ook het verschil?Keijzer richt zich op mens- en maatschappijgerichte projecten en vraagstukken, om samen het verschil te kunnen maken. Dat doen we vanuit Apeldoorn, Enschede, Utrecht, Groningen en Maastricht!
30
Aanpakkers
eline vis keijzer

Keijzer door de ogen van...

 • Toen ik na mijn afstuderen begon bij Keijzer, voelde ik me al snel thuis. Ik kon meteen aan de slag met verschillende projecten en heb in een korte tijd al heel veel geleerd. Het leukste bij Keijzer is dat je aan projecten mag werken waar jij affiniteit mee hebt en dat je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen: Maak je eigen Keijzer!

  Julia, Communicatieadviseur & Plant mom bij vestiging Utrecht
 • Mijn werk bij Keijzer blijft vernieuwend en uitdagend: een strategie of concept is altijd uniek. Voor iedere opdrachtgever stap je in een heel andere wereld. Binnen Keijzer zijn de lijntjes kort, ook tussen de vestigingen. Dat vind ik prettig, zo kunnen we snel schakelen. We werken echt samen vanuit de verschillende disciplines. Dat maakt ons sterk!

  Michel, Communicatieadviseur, vestigingsmanager & Doe-het-zelver bij vestiging Enschede
 • Tijdens mijn stage bij Keijzer kon ik het afstuderen voor mijn master communicatiewetenschappen ideaal combineren met het opdoen van praktijkervaring. Keijzer biedt veel vrijheid en flexibiliteit hierin, waardoor werken en leren goed samengaan. Mijn eerste baan als communicatieadviseur bij Keijzer had hierdoor een vliegende start!

  Femke, Communicatieadviseur & Foodie bij vestiging Enschede
 • Bij Keijzer ontwikkel ik me als allround adviseur. De afgelopen jaren richtte ik me onder andere op het organiseren van inspirerende evenementen. Mensen bij elkaar brengen en verbinden geeft mij energie. Mijn skills zette ik afgelopen zomer ook in bij het organiseren van onze jaarlijkse Keijzer Stranddag. 

   Bij Keijzer hebben we oog voor elkaar en helpen we elkaar waar nodig. Daarnaast krijg je het vertrouwen om dingen zelf te ontdekken. Dat is voor mij de perfecte balans om door te kunnen ontwikkelen!

  Floor, Communicatieadviseur & Dancing Queen bij vestiging Apeldoorn
 • Bij de studio van Keijzer is elke dag een uitdaging! Ons team is gespecialiseerd in het ontwikkelen van creatieve strategieën en visuele talen voor onze klanten. In ons kleine, gepassioneerde team werken we nauw samen en leren we veel van elkaar. Wat ik ook erg leuk vind aan mijn functie is dat Keijzer zich richt op maatschappelijk georiënteerde projecten. Niet alleen heb je de vrijheid om een hele visuele stijl te ontwikkelen, je levert met je werk ook een bijdrage aan de maatschappij.

  Margara, Grafisch ontwerper & Kantoorzangeres bij de studio, vestiging Utrecht
 • Aan elk project bij Keijzer zijn specifieke eisen gebonden. Daarom ontwerpen en bouwen we websites helemaal op maat. Dat brengt uitdagingen met zich mee. Soms is de beste oplossing iets wat je nog nooit hebt gezien of gemaakt. Dat maakt het juist interessant, vind ik. Je moet niet alleen creatief ontwerpen, maar ook creatief bouwen. Dat vind ik ook fijn aan Keijzer: je voert niet alleen uit, maar je denkt ook mee met de opdrachtgevers, adviseurs en ontwerpers.

  Vincent, UX Designer & Gitaarverzamelaar bij de studio, vestiging Utrecht

  Jouw werkweek bij Keijzer

  Weekstart met je team: Hoe ziet je week eruit? Heb je nog hulp nodig? En... nog leuke weekendverhalen?

  Mail doornemen en beantwoorden

  Kick-off van een nieuw project voor Rijkswaterstaat

  Communicatiestrategie uitwerken en schrijven voor een uitvraag over fietsstimulering

  Wandelen tijdens de lunch

  Teksten schrijven voor een projectwebsite over een dijkversterking

  Fotoshoot plannen voor een magazine

  Voortgangsoverleg met een opdrachtgever over een social mediacampagne

  Keijzercollege volgen over digitoegankelijkheid

  1

  Vacatures

  Keijzer is altijd in ontwikkeling. Gaat jouw hart sneller kloppen van onze projecten? Bekijk dan hieronder onze vacatures. Staat jouw ideale vacature er niet tussen? Overtuig ons met een open sollicitatie. Misschien is er een andere plek voor jou in het Keijzerrijk…

  Instagram