Gepassioneerd door nieuwe ontwikkelingen in technologie, ontwerpt hij digitale werelden met nadruk op de gebruikerservaring. Het is altijd van belang om de gebruikers bij elke stap van het ontwerpproces bij zijn projecten te betrekken. Van het bouwen van websites naar 3D modelleren en het bouwen van 3D en VR ervaringen, je noemt het maar!

Functie

UX Designer

Vestiging

Utrecht

On my mind

  • Waar kan ik aan bijdragen?
  • Altijd op zoek naar inspiratie
  • Tijd voor een vierde scherm?
  • Hoe ik mijn appartement beter kan inrichten
  • Puntjes halen voor A.S.R.
  • Is deze website (eindelijk) live?

Een nieuwe periode beginnen met een oude

Ter afsluiting van mijn studies ben ik op een historische reis geweest naar Griekenland. Het plannen duurde bijna langer dan de reis zelf! Met uiterst plannen ben ik op de meest bijzondere plekken van de geschiedenis van Griekenland geweest. Van Athene, Delphi, Meteora (zie afbeelding), Olympia, Epidaurus, naar de eilanden van Santorini en Naxos waar ik marmer heb leren bewerken.

Muziek maken

Als ik geen muziek aan het luisteren ben, dan maak ik mijn eigen muziek! Op mijn tiende ben ik begonnen met het spelen van klassieke gitaar, na een paar jaren muziek theorie te hebben geleerd. Sindsdien heb ik mijn collectie uitgebreid met een elektrische gitaar, een piano en zelfs muziek productie op een computer. Ik hou het graag zo breed mogelijk, van EDM naar orkestrale muziek, en dat houdt het leuk! De laatste tijd probeer ik “Memories of Alhambra” van Francisco Tárrega te leren.

Favorieten

Band

Muse

Thee

Matcha

Series

K-dramas

Naar kantoor

Lopend/Fiets

Game

Cyberpunk

Sport

Tennis

Quote

The only true wisdom is in knowing you know nothing.

Socrates