Maartje verteld verhalen in welke vorm van media die ze maar kent. Een nieuwsgierige maker die een creatieve uitdaging graag met beide handen aanpakt, en haar omgeving het liefst ondersteund met haar werk, verhalen, kennis, of gewoon een kopje koffie.

Functie

Motion & 3D designer

Vestiging

Utrecht

On my mind

  • Wat voor verhalen kan ik voor mijn roleplayers bedenken?
  • Verder leren in Blender en After Effects!
  • Ik moet mijn Japans en Koreaans weer opfrissen.
  • Ga ik ooit BTS live zien?
  • Mijn nieuwe kleine kleurveranderende philodendrons

Must see: Ibelin

Een documentaire gemaakt over een Noorse gamer die verlamd was door een spierziekte en gekluisterd was aan een rolstoel, 24/7 hulp en beademing. Zijn familie was altijd verdrietig dat hij nooit een ‘normaal’ leven zou hebben met vrienden, vriendinnetjes, feestjes, voetballen, enzovoort. Toen hij overleed liet hij zijn wachtwoord achter, en ontdekten ze een rijk leven met vrienden, verliefdheid en avonturen. Een prachtige film over hoe belangrijk online vriendschappen kunnen zijn, en de positieve kant van games en geestelijke gezondheid.

Deze film is over een vriend in mijn gaming groep (een guild) genaamd Mats Steen. We verloren hem in 2014, en zijn vader was zo verbaasd over dit verborgen facet in het leven van zijn zoon dat hij er over schreef, en wat nu verfilmd is. Het was heel vreemd om mijn online familie op het witte scherm te zien, maar dankzij de film kon ik eindelijk de familie van Mats ontmoeten en 1 van mijn oudste vriendinnen voor de eerste keer een knuffel geven na een vriendschap van 14 jaar. Voornamelijk ben ik enorm trots dat ik deel uit mag maken van deze bijzondere vriendschap met lieve mensen.
Naar IMDB

Favorieten

Thuis

Utrecht/St.Ursanne

Muziek

BTS

Kleuren

Groen en geel

Weer

Onweer

Game genre

Zombie survival sandbox

Quote

And above all, watch with glittering eyes the whole world around you because the greatest secrets are always hidden in the most unlikely places. Those who don't believe in magic will never find it.

Roald Dahl