Door haar creativiteit en strategisch inzicht zet Floor altijd een stap in de juiste richting. Meebewegen, wat gas geven of juist een stapje terug doen. Floor weet precies wat nodig is om het beste uit een opdracht te halen. Ook buiten werktijd showt ze graag haar goede moves in de danszaal. En zelfs op kantoor genieten wij mee. Want met Floor is het altijd genieten!

Functie

Communicatieadviseur

Vestiging

Apeldoorn

On my mind

  • Mensen met een beperking motiveren om thuis meer te bewegen d.m.v. beweegvideo’s
  • Zou het Nederlands Kampioenschap Jazzdans in 2022 doorgaan in een vol Ahoy Rotterdam?
  • Mijn nieuwe aanwinst Fatboy Sjopper-Kees; maakt boodschappen doen een stukje leuker!
  • Wat voor bloemen ga ik aankomende woensdag op de markt halen?
  • De vertaling van evenementen op locatie naar online evenementen

Must visit

Begin 2022 vertrok ik met familie voor een week naar Fins Lapland en dat was MAGISCH! De husky safari, de snowshoe hike, het bezoek aan de rendierboerderij, de sneeuwscootertocht, het riverfloaten, het ijsvissen en ga zo maar door… Unieke belevenissen waarvan we ontzettend hebben genoten. Zelfs toen het -25°C was! Aurora Borealis, beter bekend als het Noorderlicht, viel jammer genoeg een beetje tegen. Gelukkig hebben we nu wel een goede reden om nog een keer terug te gaan.

Must read & watch

Ken je Oktober van Søren Sveistrup? Het boek telt 544 pagina’s en las ik in een paar dagen uit op zomervakantie. Het is een angstaanjagende Deense thriller die je, als je eenmaal bent begonnen, moeilijk kunt wegleggen. Gelukkig werd het boek in 2021 verfilmd en vervolgens uitgebracht op Netflix onder de naam Kastanjemanden. Het is waarschijnlijk algemeen bekend, maar lees wel eerst het boek voordat je de serie gaat bingewatchen! ;)

Favorieten

Serie

Alle Nordic Noirs

Vakantie

Santorini

Social media

Instagram

Chips

Pringles sour cream & onion

Frisdrank

Cola light

Sport

Jazzdans

Quote

Dance is communication, and so the great challenge is to speak clearly, beautifully and with inevitability.

Floor