Samen, gebruik makend van persoonlijke talenten. Dat is hoe Eline graag werkt. Vanuit haar achtergrond in de psychologie weet zij de slag te maken van informeren naar activeren. Waarom gedraagt men zich op een bepaalde manier en hoe kunnen wij dit gedrag sturen naar gezonder, milieubewuster of veiliger gedrag? Een uitdagende puzzel die zij maar al te graag onderzoekt!

Functie

Communicatieadviseur

Vestiging

Apeldoorn

On my mind

  • Alle toffe Keijzer projecten waarin ik mij mag gaan verdiepen!
  • Niet mijn Spaans streak verliezen op DuoLingo
  • Wanneer kan ik weer toewerken naar een toffe dans eindvoorstelling
  • Een lange reis naar Zuid-Amerika met mijn vriend
  • Dromen van een mooi koophuis in Apeldoorn

Fotografie

Met fotografie leg je de wereld om je heen vast. Verschillende soorten fotografie hebben daarin voor mij allemaal een eigen soort magie. Met een spiegelreflexcamera kun je eindeloos tunen tot je de perfecte foto hebt gemaakt. Een bijzondere compositie, een prachtige lichtinval of een mooi vervaagde achtergrond. Met een polaroidcamera werkt dat anders. Je hebt 1 foto, 1 moment, en daarin valt alles samen. Elke foto die je maakt wordt meteen afgedrukt en is daarmee op zijn eigen manier iconisch. Beide camera’s zijn dus op hun eigen manier favoriet!

Groupthink

Als iedereen naar links kijkt mis je al het moois op rechts. Binnen de psychologie bestaat er een fenomeen genaamd ‘Groupthink’. Hierbij focust een werkgroep meer op de gezelligheid en het met elkaar eens zijn dan op een goede afweging van de feiten. Dit komt vaker voor dan je denkt! Ik zie het daarom als een uitdaging om steeds de andere kant te onderzoeken. Wat nou als we het totaal anders aanpakken? Op welke manier werkt dit plan niet? Zo kom je samen tot de beste en meest creatieve resultaten.

Must see

‘The Push’ op Netflix geeft je een bijzonder kijkje in de wereld van gedragsbeïnvloeding.

Waar ik blij van word

Fastfood

Pizza

Drankje

Muntthee

Serie

The 100

Sport

Dansen

Vrije tijd

Reizen

Spel

EXIT - het spel

Quote

Vergeet niet dat de keuzes die je maakt de juiste zijn. Want je hebt ze zelf gemaakt

Van Dikhout