Welkom Vincent, Maïllis en Jasmijn!

Image NWS

nws

12-02-2021

We hebben maar liefst drie nieuwe collega’s bij Keijzer. Een mooie aanvulling op ons team! We stellen ze graag aan jullie voor.

Vincent

Vincent is in december gestart bij Keijzer en zit al helemaal op zijn plek bij onze studio in Utrecht. Hij kan zijn voorliefde voor digital en ontwerp goed inzetten voor onze projecten. Vincent volgde de bachelor Industrieel Ontwerpen en daarna de master Design for Interaction via TU Delft. Bij Keijzer zet Vincent zijn skills in voor onder andere het bouwen van websites. Zo leverde hij onlangs al de website www.wijrijdenmono.nl op. 

Maïllis

Maïllis werkt alweer een maand als adviseur bij onze vestiging in Enschede. Ze studeerde communicatiewetenschap aan de Universiteit Twente en specialiseerde zich tijdens haar master in corporate communicatie. Ze zet zich met veel enthousiasme in voor de verschillende projecten, waaronder Enschede Fietsstad. Haar interesse in menselijk gedrag en maatschappelijke thema’s komt daarbij goed van pas!

Jasmijn

En dan onze nieuwe stagiaire Jasmijn. Jasmijn is derdejaars student Communicatie aan de Hogeschool Utrecht. Ze startte begin februari op onze vestiging in Utrecht. En alhoewel de meeste kennismakingen met haar nieuwe collega’s online plaatsvonden, zit ze er al helemaal in! En daar zijn we natuurlijk superblij mee. Jasmijn werkt onder andere mee aan de campagne Ik fiets en zorgt er met haar social media skills voor dat inwoners van de provincie Utrecht – ook in coronatijd – de fiets blijven pakken. Een echte aanwinst voor het team, dus!

Welkom Vincent, Maïllis en Jasmijn!