Welkom nieuwe collega’s!

Nieuwe collegas 2022

nws

17-03-2022

2022 nog maar net aan de gang en er zijn niet 1, niet 2, niet 3, niet 4 maar liefst 5 nieuwe collega’s begonnen. Wij stellen ze graag aan je voor.

 

Wendy

Wendy

Wendy versterkt ons office-managementteam vanuit onze vestiging in Enschede. Ze is van alle markten thuis. Met al meer dan 15,5 jaar ervaring in financiële administratie. Van verzekeringen tot salarissen, niks is Wendy vreemd! Daarnaast is ze een ster in het ontzorgen van adviseurs en managers. Wendy denkt niet in problemen, maar in oplossingen. Daar houden we bij Keijzer van! Wendy is echt een gezelschapsdier en vindt het heerlijk om met familie en vrienden te borrelen, spelletjes te spelen en van het leven te genieten. Lezen, koken en lekker weekendjes weg, Wendy is een echte bezige bij! Waar de vakantie dit jaar heen gaat? Italië is een favoriet en ook dit jaar staat het Gardameer op de planning.

 

Jantien

Jantien

Jantien is onze nieuwe junior adviseur op onze vestiging in Enschede. Ze studeerde Bedrijfskunde aan het Saxion in Enschede en volgde daarna de master Corporate Communication aan de Universiteit Twente. De afgelopen 2 jaar deed ze ervaring op in bij een IT-consultancy bedrijf, waar haar werkzaamheden wisselenden van employer branding tot aan het werken aan de website en content. Bij Keijzer wil ze zich meer gaan verdiepen in alle mogelijke takken van sport in het communicatievak, zoals gedragswetenschap en monitoring. Bij Keijzer is ze dus helemaal aan het juiste adres! In drie woorden is Jantien een echte teamplayer, altijd vrolijk en heel vindingrijk. En daar kunnen we bij Keijzer geen genoeg van hebben! Als ze niet aan het werk is, staat Jantien op het hockeyveld of aan de spelletjestafel. Het mag niet snel genoeg zomer worden, zodat ze weer op reis kan naar een warm land!

 

Stephanie

Stephanie

Ook onze vestiging in Utrecht is een leuke collega rijker. Stephanie gaat aan de slag als junior communicatieadviseur. Door haar opleiding Communication & Multimedia Design in Utrecht voelt ze zich helemaal thuis in deze mooie stad. De afgelopen jaren deed ze al veel ervaring op met het combineren van communicatie en design. “Design is not just what is looks like and feels like. Design is how it works” (Steve Jobs), vat mooi haar fascinatie samen voor creativiteit en ontwerp. Het is dan ook niet gek dat ze zich bij Keijzer gaat inzetten om onze schakel te worden tussen communicatieadviseurs en de studio. Wat een mooie nieuwe uitdaging! In haar vrije tijd zit Stephanie ook zeker niet stil, je kan haar tegenkomen tijdens een bokstraining of op de tennisbanen van TC Domstad. Als je Stephanie zou moeten omschrijven in 3 woorden, dan zouden creatief, actief en sociaal het beste bij haar passen!

 

Hedwig

Hedwig

Een bekend gezicht, want afgelopen half jaar heeft ze al stagegelopen bij Keijzer. En nu mag ze aan de slag als junior adviseur op de vestiging Apeldoorn. Ze voltooide haar master Communicatie & Organisatie met haar afstudeeronderzoek naar het gedrag van verhuurders in de energietransitie. Daarmee heeft ze zich echt gespecialiseerd in gedragsverandering en welke weerstanden daarbij komen kijken. Ze heeft als stagiaire al op hele mooie projecten mogen meewerken en kan niet wachten om daar mee verder te gaan! Met haar nieuwsgierige blik en haar betrokken houding, is ze altijd op zoek naar nieuwe projecten waar ze zich op kan storten. In haar vrije tijd zoekt ze naar avontuur; nieuwe steden ontdekken, nieuwe hobbies proberen daar houdt Hedwig van.

 

Rianne

Rianne

Maak kennis met onze nieuwste Keijzerin Rianne. Aan bureauervaring ontbreekt het haar niet, want ze heeft al een aantal jaar aan de commerciele bureaukant gewerkt. Met een opleiding in communicatie en informatiewetenschappen en specialisatie in persuasieve communicatie weet ze als geen ander hoe je mensen moet overtuigen. Vooral door middel van de juiste content kan ze doelgroepen aanzetten tot het juiste gedrag. Bij Keijzer wil ze zich verdiepen in overheidscommunicatie en zich inzetten voor de maatschappij. Dit doet vol ze enthousiasme op projecten voor Rijkswaterstaat en waterschappen. Ze is ruimdenkend en doelgericht en met Rianne is team Utrecht compleet. We hebben er namelijk met haar nog een tennister bij en zo kunnen we eindelijk met het team gaan dubbelen!

 

Ook helemaal enthousiast geworden over Keijzer, vergeet ons dan niet te volgen op onze Facebook, Instagram en Linkedin. En zie jij jezelf hier ook wel werken? Neem een kijkje op onze vacature pagina!