KOE 10-daagse spectaculair van start

Keijzer - KOE 10-daagse

nws

12-03-2018

Enschede is een nieuw fenomeen rijker: de KOE 10-daagse! Een initiatief van Katholiek Onderwijs Enschede (KOE) dat dit jaar voor de tweede keer wordt gehouden. Keijzer bedacht het concept en ondersteunt de scholen op het gebied van PR en communicatie, ook rondom de 10-daagse.

Ludieke aftrap met Manuel Venderbos
De 10-daagse werd op 9 maart officieel geopend door presentator Manuel Venderbos. Samen met leerlingen van alle KOE-scholen presenteerde hij een Galileo-special. Een leuke, spraakmakende show waarin ze allerlei vragen beantwoordden met uitdagende experimenten en proefjes. De show was via een livestream op Facebook te volgen, zodat leerlingen op alle scholen de show live konden meekijken. Ook werd er door een aantal leerlingen fanatiek gevlogt.

Samen voor het goede doel
Tijdens de 10-daagse is op de 18 aangesloten KOE-scholen tien (werk)dagen lang van alles te beleven voor huidige en potentiële leerlingen, hun ouders en omwonenden. Het doel? Samen zo veel mogelijk geld inzamelen voor een goed doel. Dit jaar is gekozen voor Stichting Kans voor een Kind. Deze stichting vervult hartenwensen van Twentse kinderen die het door ziekte of een andere oorzaak niet makkelijk hebben. De 10-daagse laat zien dat KOE een hechte en betrokken organisatie is die het belangrijk vindt om zich actief in te zetten voor de Enschedese samenleving. De scholen bruisen van de energie en het enthousiasme en plezier stralen er vanaf!

Bouwen aan een sterk merk
Meer zichtbaarheid voor KOE en haar scholen, dat is onze opdracht voor Katholiek Onderwijs Enschede. We helpen KOE en de scholen niet alleen met een toekomstbestendige profilering, maar gingen ook samen op zoek naar een manier om KOE en de 18 aangesloten scholen positief onder de aandacht te brengen. Een belangrijke voorwaarde was dat de missie en visie van KOE hier duidelijk in naar voren moesten komen: leerlingen verbinden met elkaar en met de Enschedese samenleving. We creëerden daarvoor deze herkenbare en onderscheidende kapstok: de KOE 10-daagse.

Meer lezen over de KOE 10‑daagse?

Ga naar www.koe-enschede.nl/10-daagse