Keijzer Communicatie wordt Keijzer

KC14022 01 NWS7 DEF LR 1

nws

15-01-2015

‘Ongelooflijk, wat is ons vak veranderd.’ Dat zeiden we de afgelopen maanden vaak tegen elkaar. Maar hoe enorm wij zelf als bedrijf zijn veranderd, dat drong eigenlijk pas recent tot ons door. Al onze projecten zijn ondertussen doorspekt met online strategieën. We kunnen zonder tussenkomst van derden – van redacties van magazines, kranten, tv- en radioprogramma’s, van journalisten, postbodes en opinieleiders – onze doelgroepen bereiken. We kunnen direct met hen een dialoog aangaan en hen voorzien van voor hen relevante informatie. We kunnen tot in de details het rendement meten van onze campagnes, we kunnen direct online boodschappen en aanbiedingen aanpassen aan de voorkeuren en omstandigheden en in een split second de effectiviteit meten van teksten, kleurgebruik en foto’s. Dankzij onze online aanpak kunnen we een enorm hoge Return on Investment (ROI) bereiken.

Understanding: communicatie verbindt
De term begrijpen is het belangrijkste onderdeel van ons werk. Of eigenlijk is de Engelse term ‘Understanding’ nog meer to-the-point. Immers bij ‘an understandig’ is ook nog sprake van een begripvolle relatie tussen mensen. En dat is precies wat we nastreven. We willen begrijpen wat onze doelgroepen beweegt, begrijpen wat onze opdrachtgevers exact willen en kunnen bieden, begrijpen wat een product of dienst consumenten kan bieden en begrijpen wat klanten voor zichzelf als meerwaarden zien. Begrijpen hoe stakeholders zich ten opzichte van elkaar verhouden en waar hun opvattingen elkaar versterken of juist strijdig zijn. We zoeken in die gevallen naar onderling begrip. Want wij zijn een bureau dat gelooft dat communiceren mensen dichter bij elkaar brengt, dat communicatie verbindt. Er zijn al genoeg tegenstellingen in de wereld.

We kiezen voor Keijzer 
En dan kijk je nog eens naar jezelf. En zie je dat je bezig houdt met marketing, communicatie en management. Je ontwikkelt marketing en communicatiestrategieën, verzorgt interim-management en projectleiding, bedenkt campagnes & concepten en realiseert online marketing en communicatie. En daar past de naam Keijzer Communicatie niet meer bij. We kiezen daarom voor Keijzer. Gewoon krachtig en uniek in onze sector . En trouwens de meeste relaties noemen ons toch al zo. Onze website wordt de website van Keijzer: www.vankeijzer.nl.

Hou ons dus in de gaten!