Drie keer interim bij de gemeente Apeldoorn

Keijzer - Interim

nws

16-03-2018

Soms heb je als organisatie tijdelijk behoefte aan extra ondersteuning. Tijdens een groot project, bij een reorganisatie of bij langdurige ziekte van een medewerker bijvoorbeeld. Bij Keijzer vervullen we deze interim-opdrachten graag!

Aan de slag!
Zo kregen we een dergelijke opdracht van de gemeente Apeldoorn. Op de communicatieafdeling waren namelijk per direct extra adviseurs nodig voor een bepaalde tijd. Dan schakelen we snel en denken we mee hoe we dit het beste in kunnen vullen. Een paar dagen later stonden onze adviseurs in het stadhuis, klaar om aan de slag te gaan! Inmiddels zijn drie van onze adviseurs bezig met allerlei boeiende vraagstukken in het sociaal domein. Ze bedenken communicatiestrategieën, schrijven communicatieplannen en voeren deze uit.

Adviseurs van Keijzer
De voordelen van adviseurs van Keijzer? “Ze maken zich de inhoud en de organisatie heel snel eigen, ze werken hard en zijn flexibel naar de opdrachtgevers en collega’s. En bovendien: ze leveren consistent hoge kwaliteit”, aldus Martine Polman, manager team Communicatie bij de gemeente Apeldoorn.

Kan jouw organisatie ook tijdelijk extra ondersteuning gebruiken? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee!