Even voorstellen: Sietske en Eline

Sietske en Eline

nws

03-06-2021

We blijven maar verder groeien! We verwelkomenden namelijk nog twee collega’s. En daar zijn we maar al te blij mee. Sietske en Eline maakten afgelopen weken kennis met het team, doken in alle mooie projecten en woonden hun eerste (online) Keijzerdag bij: helemaal klaar om aan de slag te gaan dus!

Sietske

Sietske startte 1 april op onze vestiging in Enschede als communicatieadviseur. Ze studeerde hbo Communicatiemanagement en deed aansluitend een master Communicatie & Beïnvloeding aan de Radboud Universiteit. De afgelopen 5 jaar leerde ze de kneepjes van het communicatievak bij een organisatie met een maatschappelijke rol en precies dát is waar ze blij van wordt! Een goede match met Keijzer dus. Bij Keijzer haalt ze vanaf nu haar hart op aan alle mens- en maatschappijgerichte marketing- en communicatievraagstukken. Ze is betrokken bij diverse aanbestedingstrajecten en gaat onder andere aan de slag met de nieuwe omgevingswet voor de Gemeente Lochem. Genoeg mooie uitdagingen dus! En naast haar werk bij Keijzer bakt ze graag pizza’s in haar eigen houtoven. Dat smaakt naar meer, toch? Lees meer over Sietske op haar Keijzerpagina.

Eline

Ook Eline is begin april gestart. Ze is aan de slag gegaan als junior adviseur op onze vestiging in Apeldoorn. Hiervoor studeerde zij Sociale psychologie aan de Universiteit van Utrecht. Met veel plezier combineert ze nu bij Keijzer haar passies voor gedrag en communicatie. En haar achtergrond in de psychologie kunnen we bij Keijzer goed gebruiken, want Eline verdiept zich graag in al onze (gedrags)campagnes: Waarom gedragen mensen zich op een bepaalde manier en hoe kunnen wíj dat gedrag sturen? Reuze interessant, vind Eline! Ze zet zich dan ook in om mensen nét dat stapje extra in de duurzame, veilige of gezonde richting te laten zetten. Een mooie aanvulling op ons team dus. En als Eline niet aan het werk is, dan vind je haar op de dansvloer of achter haar fotocamera! Meer weten over Eline? Bekijk haar Keijzerpagina.