Aangeboden: helpende handen voor communicatie in de zorg

oproep hulp zorg

nws

28-04-2020

of lees het hele artikel hieronder.

Crisiscommunicatieteams vormen, Q&A’s gereed maken, journalisten die maar blijven bellen: ook de communicatieafdelingen binnen de zorg moeten vanwege de coronacrisis alle zeilen bijzetten! Hoewel we de hoogste piek in het aantal IC opnames achter ons lijken te hebben gelaten, zal de druk op de zorg en daarmee stafdiensten zoals communicatieafdelingen voor de komende maanden ongekend hoog blijven. Hoe vang je deze druk op, kan het huidige team langere tijd inzetbaar blijven, moeten er ook rustmomenten ingebouwd worden om kwaliteit te blijven garanderen of vraagt deze periode andere kennis en vaardigheden? Bij Keijzer begrijpen we dat de boog niet altijd gespannen kan zijn en dat er nog veel werk te verzetten is. Omdat wij, vanwege het uitstellen van een aantal van onze projecten door de corona-situatie, tijd en ruimte hebben bij een deel van onze communicatieadviseurs, bieden wij graag onze helpende handen aan.

Bij Keijzer geloven we dat mensen het verschil maken! Daarom willen we iedere dag een bijdrage leveren aan een positieve en duurzame samenleving. Een grote gedachte, die we in alle bescheidenheid vorm proberen te geven met onze kennis en ervaring van marketing, communicatie, gedrag en vormgeving. Met 24 gepassioneerde communicatieadviseurs en grafisch ontwerpers door het hele land.

Wat zouden we voor jullie kunnen betekenen?

  • Doorlopende werkzaamheden zoals het bijhouden van social media kanalen, nieuwsbrieven schrijven en het up-to-date houden van de website;
  • doorpakken op de ontwikkeling van nieuwe communicatiemiddelen;
  • uitvoeren van de communicatie over opstarten van de reguliere zorg richting patiënten en hun naasten;
  • communiceren naar deze groep en de medewerkers wat de 1,5 meter economie betekent voor het verblijf en dagelijkse werkzaamheden het ziekenhuis;
  • ontwikkelen van flyers, posters, narrowcasting, filmpjes ter ondersteuning van de communicatie richting patiënten en bezoekers van het ziekenhuis of zorginstelling;
  • én alles wat helpt om de druk op de afdeling te verlichten en de kwaliteit van de communicatie op peil te houden.

Een greep uit ons team van ervaren communicatieadviseurs, die enthousiast zijn en graag hun helpende handen voor de zorg in willen zetten:

Nikky houdt het overzicht

Haar voorliefde voor post-its en to-do lijstjes maakt dat ze niks vergeet. Alles wordt opgeschreven, afgestreept en afgehandeld. Het liefst werkt ze iedere dag haar to-do-lijstjes af en ze stopt pas als ze echt helemaal tevreden is. Je kunt met een gerust hart iets bij haar neerleggen. Binnen no-time krijg je een goed gefundeerde én creatieve uitwerking terug.

Nikky werkt onder andere voor opdrachtgevers als: de provincie Brabant, gemeentes Ede, Lochem en Arnhem en het MCV (medisch centrum de Veluwe). Ze werkt aan verschillende projecten voor bijvoorbeeld arbeidsmarktcommunicatie, bewonersparticipatie, verkeersveiligheid en de energietransitie. Binnen de projecten ontwikkelt ze veelal online campagnes en creëert met gemak unieke, aansprekende content waarmee tastbare resultaten worden behaald.

Hedwig denkt voor ze doet

De handen uit de mouwen steken en snel doorpakken. Daar houdt Hedwig van. Terwijl ze soepel schakelt tussen verschillende werkzaamheden, verliest ze het grotere geheel niet uit het oog. Daardoor levert Hedwig haar werk snel en spot-on af. Altijd goed doordacht én goed meegedacht, om het de opdrachtgever zo makkelijk mogelijk te maken.

Hedwig werkt o.a. voor opdrachtgevers als gemeente Zoetermeer, EAP, projecten SafetySafe en Rondkomen in aan: schrijven en redigeren van verschillende teksten, redactie van verschillende websites en social media kanalen, realiseren van online en offline campagnemateriaal, perscommunicatie en projectmanagement.

Eva heeft alles altijd op een rijtje

Stress? Dat woord komt niet in Eva's vocabulaire voor. Ze bekijkt alles van de positieve kant en steekt graag haar handen uit haar mouwen. Laat het Eva regelen en het komt wel goed. Op tijd, aan alles gedacht en mét een eigen twist. Ze schakelt graag tussen veel verschillende projecten en houdt daarbij altijd het overzicht.

Eva werkt onder andere voor de opdrachtgevers en projecten als Uniek Sport Brabant, provincies Utrecht en Groningen, gemeente Apeldoorn aan: online advertising campagnes, organiseren PR-acties, perscommunicatie, realiseren offline communicatiemiddelen, organiseren foto- en videoshoots en ze heeft ervaring als interim communicatieadviseur.

Dieuwke weet van aanpakken

Met een berg enthousiasme, praktische ervaring en theoretische kennis, is Dieuwke voor elk project te porren. Of het nu gaat om strategisch meedenken, het onderhouden van social media kanalen of het bedenken van nieuwe uitingen. Dieuwke zet maar wat graag haar schouders eronder. Vol enthousiasme, maar altijd vanuit een strategie en met de doelgroep in het achterhoofd. Want communicatie werkt alleen als het ook écht aankomt.

Dieuwke werkt onder andere voor opdrachtgevers Vervoerregio Amsterdam en provincie Noord-Brabant. Dieuwke weet voor elke campagne de juiste middelenmmix samen te stellen, maakt prikkelende content voor social media, organiseert events en bijeenkomst, heeft ervaring met gezondheidsvoorlichting en projectmanagement.