Interim- management en projectleiding

Wij hebben interim adviseurs om een tijdelijke vacature in te vullen, of om te voorzien in extra personele capaciteit in piekperiodes. En heb je een resultaatgerichte projectleider nodig? Ook dan zit je bij ons goed.

Met een van onze interim-adviseurs of -managers ben je zeker van continuïteit en kwaliteit. Je haalt met de adviseur niet alleen het eigen specialisme en de persoonlijke ervaring binnen, je hebt ook toegang tot de brede kennis van de collega-adviseurs binnen ons bureau.

goed voor elkaar met interim inzet

De campagne ‘Samen Goed Voor Elkaar’ helpt enorm om inwoners uit te leggen wat er is veranderd in de zorg en vooral ook wat iedereen zelf kan doen. In gemeente Brummen waren Judith en Lisette als interim-communicatieadviseur actief om deze campagne uit te rollen en uit te bouwen. 

aan een half woord genoeg

Onze adviseurs:

  • Hebben een passie voor communicatie en marketing
  • Zijn ervaren specialisten
  • Zijn snel en flexibel inzetbaar
  • Zijn zelfstandige teamspelers
  • Hebben aan een half woord genoeg

Interim bij de gemeente Lochem

Al enige tijd is Judith als interim adviseur aan de slag bij de gemeente Lochem. Daar houdt zij zich bezig met communicatie over alles wat speelt in het sociaal domein. Ze is daarbij nauw betrokken bij de opzet van de gebiedsteams in Lochem: speciale wijkteams die een belangrijke rol spelen bij de toegang naar ondersteuning op het gebied van welzijn, zorg, jeugdhulp, werk of inkomen.

Judith ontwikkelde een communicatiestrategie om de gebiedsteams te profileren en onder de aandacht te brengen bij alle belangrijke doelgroepen. Met alles wat daarbij hoort, van huisstijl en website tot acties en middelen. 

 

Kennismaken?

Sparren over interim-oplossingen of Een concrete vraag? Neem dan  contact met ons op.