Onze samenleving is ontregeld door het coronavirus. Dit vraagt om creatieve oplossingen, ook op het gebied van marketing en communicatie. Voor het A+O fonds Rijk organiseren we al enkele jaren trainingen op locatie voor rijksmedewerkers, maar die zijn voor nu uitgesteld tot na de zomer. Hoe kunnen we er alsnog voor zorgen dat rijksmedewerkers kunnen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling? We ontwikkelden met SkillsTown 'Werken aan jouw toekomst: online'.
Categorie:
Nieuws
Datum:
18-05-2020
werken aan jouw toekomst online

Lancering 'Werken aan jouw toekomst: online'

Trainingen, podcasts, mini-modules en scans… Werken aan jouw toekomst: online biedt het allemaal. Op donderdag 14 mei was de lancering en werd iedereen persoonlijk uitgenodigd om het aanbod uit te proberen.

Het aanbod kan vanuit huis of op het werk online gevolgd worden. Gratis trainingen, speciaal voor ambtenaren van de Rijksoverheid, die helpen bij persoonlijke ontwikkeling, werk en loopbaan. De online leeromgeving is tot stand gekomen op initiatief van de vakbonden binnen de Rijksoverheid, waaronder FNV Overheid en CNV Overheid. Keijzer begeleidde het hele proces rondom de lancering van de online trainingen en adviseerde over de communicatie. Meer weten? Kijk op de website van Werken aan jouw toekomst!