Hoe krijg je 50.000 Brabanders met een beperking aan het bewegen voor 2020? Met een doeltreffende campagne! Keijzer ontwikkelde vorig jaar de marketing- en communicatiestrategie en werkt nu hard aan de uitvoering daarvan. In mei zal de campagne live gaan. De boodschap? Uniek Sporten Brabant, ontdek wat jou beweegt.
Categorie:
Nieuws
Datum:
14-03-2018
uniek sporten brabant

N=1000

Een goede verkenning + een gedegen kwalitatief en kwantitatief onderzoek = een afgewogen advies. Bureau Newcom zette in opdracht van Keijzer een onderzoek uit met als resultaat N = 1.000. We voerden 25 interviews met allerlei organisaties die zich bezighouden met dit vraagstuk. En Zorgbelang Brabant verspreidde een enquête onder 275 patiëntenverenigingen.

7 sportloketten

De provincie Noord-Brabant is opgedeeld in 7 sportloketten. De look and feel en naamgeving van deze regionale loketten verschilt enorm. Ons advies? Zorg voor herkenbaarheid, duidelijkheid en versterk elkaar onderling. Alle sportloketten krijgen daarom een restyling.

Doelgroep: 300.000+

De campagne Uniek Sporten Brabant richt zich op een omvangrijke doelgroep: de Brabanders met een beperking zelf, hun sociale omgeving (ouders en vrienden) en de professionals (huisartsen, fysiotherapeuten, WMO-consulenten, etc.). We kiezen voor een doelgroepgerichte benadering en dus meerdere communicatielijnen, elk met hun eigen boodschap.

uniek sporten brabant