Al een aantal jaar organiseren wij de Summerschool van het A+O fonds Rijk voor rijksmedewerkers. Een zomers evenement waarbij we zoveel mogelijk rijksmedewerkers tijdens korte workshops in beweging proberen te krijgen en hen ruimte geven voor ontwikkeling. Zowel op het gebied van werk als privé. Maar hoe organiseer je een Summerschool online?
Categorie:
Nieuws
Datum:
2-10-2020

Summerschool online

Door de coronamaatregelen is de evenementenbranche zo goed als stil komen te liggen en hebben wij de Summerschool op locatie in juni en juli moeten annuleren. Maar bij Keijzer leggen we graag de focus op de oplossing in plaats van het probleem. We stelden onszelf de vraag: Wat is er nog wel mogelijk? Samen met verschillende partijen gaan wij daarom nu een Summerschool Online organiseren. In het najaar, met dezelfde sfeer en ingrediënten die de rijksmedewerkers van ons gewend zijn: creatief en persoonlijk. Het thema voor 2020 – ‘Samen verbonden voor jouw toekomst’ – geeft aan dat we ook in deze tijden sterk met elkaar verbonden kunnen zijn, al zitten we op een afstand en zien we elkaar niet fysiek.

Summerschool online 2020

Op dinsdag 27 en donderdag 29 oktober gaan we twee dagen live vanuit een inspirerende locatie. Rijksmedewerkers kunnen zich van tevoren opgeven voor één van de twee dagen en kiezen twee van de in totaal acht workshops om te volgen. Benieuwd naar het aanbod? Bekijk dan onze campagne-website www.summerschool2020.nl.

Tijdens de workshops gaan rijksmedewerkers samen met professionals op zoek naar wat hun ambities zijn. Maar in het ‘nieuwe normaal’ kan dit soms een uitdaging lijken. Hoe verbind je met je doelgroep? Hoe houd je ze betrokken en geïnspireerd? Via een overzichtelijk, digitaal platform ontwerpen we een online plein, waar mensen kunnen samenkomen, andere mensen kunnen ontmoeten en kennis met elkaar kunnen delen. Door middel van diverse functionaliteiten zoals een live-chat, het versturen van emoji’s, polling, voting en het opzetten van deelsessies creëren we online interactie tussen de deelnemers. Op deze manier geven wij de online deelnemer het gevoel ‘live’ aanwezig te zijn. Na afloop ontvangen zij een link waarmee ze de Summerschool Online altijd nog een keer kunnen nakijken en kunnen ze een leuke gadget opvragen.

Wij geloven bij Keijzer dat je online evenementen minstens zo persoonlijk kan maken als een event op locatie. Door een sterk concept, veel interactieve momenten en door de spanningsboog hoog te houden. Ook interesse? Wij helpen je graag bij het omzetten van een evenement op locatie naar een online beleving!