Soms vraag ik mij weleens af of mensen mij niet raar vinden. Zo doe ik standaard twee zoetjes in mijn cup-a-soup, bedenk ik hele verhalen bij een verloren schoen langs de weg en heb ik de neiging om een rotonde linksom te rijden. Dat laatste doe ik niet echt hoor, geen zorgen. Maar, gekke gewoontes hebben we allemaal. Toch?
Categorie:
Inspiratie
Datum:
1-11-2017
serveertip

Verzameling serveertips

Een bijzondere tic van mij wil ik wel graag nog even delen. Ik verzamel al een paar jaar ‘serveertips’. Je kent ze wel, van die kleine lettertjes op verpakkingen, naast een foto van het product. Volgens de regelgeving moet alles wat op een verpakking staat er ook echt in zitten en anders moet vermeld worden dat het om een serveersuggestie gaat. Een normaal mens heeft hier geen oog voor, denk ik. Maar als je er tijdens een gemiddelde lunch op gaat letten zie je het overal. Op de pot pindakaas, op de rol beschuiten, het pakje kaas… Vanaf nu kun je er vrees ik niet meer omheen en zul je net als ik misschien steeds op zoek gaan naar die kleine irritante lettertjes. Sorry.

Het is maar hoe je het brengt

Hoe je iets zou moeten serveren raakt natuurlijk wel direct het werk wat we bij Keijzer doen. Als wij bij Keijzer een boodschap krachtig willen overbrengen doen we dat bij voorkeur door het toepassen van een helder creatief concept. We brengen zo lijn in alle activiteiten en boodschappen. Die herkenbare lijn maakt de communicatie vele malen effectiever is onze ervaring. Onze serveertip voor jou vandaag: kies voor de juiste ‘verpakking’ van je boodschap! Dan bereik je meer! Kijk maar eens op onze website hoe wij dat doen.

Meer hierover weten, of heb jij ook gekke gewoontes?
Laat een berichtje achter en let us know!

(Geschreven door Judith Dijkstra)