Aan het begin van de coronacrisis, in mei 2020, lanceerde Keijzer Werken aan jouw toekomst: online in opdracht van het A+O fonds Rijk. Een overzichtelijke en toegankelijke online omgeving die we in samenwerking met de online opleider SkillsTown hebben opgezet. Het doel? Rijksmedewerkers motiveren om gratis trainingen te volgen. Deze trainingen helpen hen bij hun ontwikkeling, werk en loopbaan. Om zo positief te blijven in corona-tijd.
Categorie:
Inspiratie
Datum:
3-06-2021
positief coronatijd

Het aanbod

Het aanbod bestaat onder andere uit webinars, podcasts, mini-modules en scans. Die rijksmedewerkers vanuit huis of op het werk online kunnen volgen. Daarnaast bieden we ook leerlijnen aan. Dit zijn een reeks modules die elkaar inhoudelijk versterken, onder een overkoepelend thema vallen en exclusief beschikbaar zijn voor een bepaalde periode.

Oud-doelman Hans van Breukelen over positief blijven in deze tijd

De Doe Vriendelijk Dag op 17 februari was een mooi moment om te focussen op positief blijven in corona-tijd. We hebben op die dag de leerlijn ‘Sta positief in het leven’ gelanceerd. De leerlijn bestond onder andere uit het webinar ‘Een korte cursus geluk’ en de podcast ‘Mindfulness op het werk’. Om de leerlijn feestelijk af te sluiten organiseerden wij een gratis, live webinar ‘Hoe blijf jij positief in deze tijd?’ met een speciale spreker.

Niemand minder dan oud-doelman Hans van Breukelen nam de rijksmedewerkers mee. Hoe kunnen zij zichzelf opnieuw uitvinden na een tegenslag? Hij deed dit met aansprekende voorbeelden vanuit zijn eigen leven. En liet daarnaast zien hoe je op basis van bevlogenheid en doorzettingsvermogen in beweging kan komen.

Om van tevoren extra betrokkenheid te creëren, konden rijksmedewerkers een persoonlijk verhaal of een vraag voor Hans van Breukelen met ons delen. Hij gebruikte dit als input voor zijn webinar. Daarnaast maakten alle inzendingen kans op zijn boek ‘Maak je comeback, vind jezelf opnieuw uit na een tegenslag’.

Het resultaat

Het resultaat? 400 geïnspireerde deelnemers en een boost voor het aantal geregistreerde gebruikers van Werken aan jouw toekomst: online.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw bijeenkomst? Neem contact met ons op!