Keijzer, een maatschappijgericht marketing- en communicatieadviesbureau met vestigingen in Utrecht, Apeldoorn, Enschede en Maastricht, is nu ook neergestreken in het noorden. En daar zijn wij trots op! Onder leiding van Hedwig Dijkstra is een vast team van communicatiespecialisten in Groningen gestart. Hiermee bouwen we voort op onze passie voor de regio.
Categorie:
Nieuws
Datum:
26-07-2024

Dichtbij onze klanten

“Onze keuze voor Groningen was een logische stap,” zegt Hedwig. “We werken al jaren voor lokale en regionale opdrachtgevers, zoals Waterschap Noorderzijlvest, de stad Groningen, de Provincie Drenthe en de Maritieme Academie Harlingen. Met een vast team kunnen we onze opdrachtgevers nog beter bedienen en projecten efficiënter begeleiden. Natuurlijk met de expertise van alle Keijzer-collega’s in de andere vestigingen en onze studio in Utrecht. Zo combineren we de slagkracht van een groot bureau met de regionale kennis van een lokaal bureau. Als echte Noorderlingen gaat ons hart daar sneller van kloppen!”

Het team in Groningen

Ons Groningse team bestaat uit Iris Geerts, communicatieadviseur en specialist in gedragsverandering, en Ricardo Fijma, communicatieadviseur met veel ervaring in projectmanagement en strategisch communicatieadvies. Samen met Hedwig, die al vijf jaar voor Keijzer werkt, vormen zij een sterk trio dat klaarstaat om zich vast te bijten in zowel bestaande als nieuwe projecten in Noord-Nederland. Hedwig: “Met Ricardo en Iris hebben we er twee steengoede en gedreven communicatieadviseurs bij. Een energiek team dat van aanpakken weet; dat noem ik nou 100% Keijzer!”

Onze directie over onze nieuwe vestiging in Groningen

“Met onze roots in het noorden, voelt onze nieuwe vestiging in Groningen een beetje als thuiskomen,” aldus Wim Tjaberinga. “De fantastische mensen in het noorden en de prachtige communicatie-uitdagingen maken dat we allen met veel plezier in het noorden aan de slag gaan.” Vervolgt Bert Grootjans: “We laten graag zien wat we allemaal in huis hebben!”

Waar kun je ons vinden?

Als duurzame onderneming kiezen we graag voor een herbestemd pand. Zoals we in Enschede kozen voor de oude Coberco melkfabriek De Melkhal en in Utrecht voor de oude Maliegarage aan de Maliebaan, kiezen we in Groningen voor het Kwadraat. Dit pand, gevestigd aan de Lübeckweg 2, was voorheen het onderkomen van het Dagblad van het Noorden en deed oorspronkelijk dienst als uitgeverij en drukkerij. Het Kwadraat biedt nu werkruimte aan startups, scale-ups en gevestigde bedrijven, wat zorgt voor een inspirerende, dynamische en innovatieve omgeving. In september verhuizen we naar het Kwadraat!

Kopje koffie?

Benieuwd naar ons team en de nieuwe vestiging? Of wil je weten wat Keijzer Groningen voor jou kan betekenen? Je bent van harte welkom om langs te komen! Stuur een mailtje naar hedwig@vankeijzer.nl, de koffie staat klaar!