Als we bij Keijzer één ding geleerd hebben van de coronacrisis, is het dat thuiswerken wérkt. We krijgen meer werk gedaan in minder tijd, besparen reistijd, hebben een betere werk-privé balans én hebben onze CO2-voetafdruk verminderd. We verwachten daarom ook na de coronacrisis meer vanuit huis te blijven werken. Maar wat betekent dit dan? Gaan we het kantoor als ontmoetingsplek gebruiken?
Categorie:
Nieuws
Datum:
8-10-2020
kantoor als ontmoetingsplek

Kantoor als ontmoetingsplek in plaats van werkplek

Het nieuwe werken levert nieuwe uitdagingen op. Wat doen we met de steeds legere kantoren? Hoe zorgen we ervoor dat we onze identiteit, cultuur en het teamgevoel behouden? Hoe blijven we onze kennis delen? En hoe zorgen voor het geestelijk welzijn van collega’s die tijdens schoolvakanties met kinderen thuiswerken? Deze vragen zijn voor Keijzer, met vestigingen in het hele land, een uitdaging en dat vraagt om creatieve oplossingen. Een mogelijke oplossing? Het kantoor als ontmoetingsplek in plaats van een werkplek. Een inspirerende plek waar je samenkomt om kennis te delen, te brainstormen over nieuwe concepten, even samen te zijn en om samen te werken met collega’s en opdrachtgevers.

Het Nieuwe Werken

Of dit hem wordt en hoe dat er precies eruit komt te zien? Dat gaan we in de komende periode met alle collega’s bedenken en vormgeven. Vooruitlopend hierop gaan we bij vestiging Enschede al op zoek naar nieuwe kantoorruimte die dit mogelijk maakt. Natuurlijk wel in Enschede! Want Keijzer hoort bij Enschede en andersom. In de komende tijd delen we graag onze ervaringen over het nieuwe werken. Houd daarvoor onze website en social media in de gaten.