Met het afsluiten van dit jaar, sluiten we ook het B-Riders tijdperk af. Al vanaf 2015 zorgen we er met B-Riders voor dat steeds meer Brabanders op de fiets naar hun werk stappen. In opdracht van de provincie Noord-Brabant hebben we ons ingezet voor minder filedruk, gezondere werknemers én een beter milieu.
Categorie:
Nieuws
Datum:
18-12-2018
aanbesteding b-riders

Ruim twee miljoen fietskilometers

In de B-Riders app werden Brabanders beloond voor hun fietskilometers met geld of punten. Deze punten konden zij inleveren voor een product uit de webshop, een lot voor de speciale B-Riders loterijen of een donatie aan een goed doel. Een online coach motiveerde de Brabanders op de fiets te stappen en mensen konden een virtueel rondje door Europa fietsen. Regelmatig kregen we berichten van B-Riders die al bijna in Kopenhagen waren of net voorbij Parijs. Door middel van positieve communicatie stimuleerden we hen steeds vaker de fiets te pakken. En dat is gelukt! Na 42 maanden, meer dan 2 miljoen geregistreerde fietskilometers, ruim 13.000 mailtjes op de helpdesk, 14 loterijen, 467 ingepakte webshop pakketjes, een fietstocht met Leontien van Moorsel en bijna 8.000 ingeschreven B-Riders nemen we nu afscheid.

We fietsen door!

Van de fiets nemen we overigens nog geen afscheid! We fietsen namelijk vrolijk verder met Go Velo. Go Velo is een full-serviceprogramma voor werkgevers en overheden om werknemers of inwoners te stimuleren de fiets te pakken. Meer weten? Kijk eens op de website.