Trots! We hebben de Europese aanbesteding B-Riders 4 gewonnen. In opdracht van de provincie Noord-Brabant en het Ministerie van Infrastructuur en Milieu gaan we ook de komende jaren zoveel mogelijk Brabanders verleiden om de auto te laten staan en te gaan fietsen. Het doel? Minder files, gezonde werknemers en een beter milieu. Dit doen we in samenwerking met appbouwer Mobidot en gedragsbureau D&B - waarmee we samen het consortium Mobility on the Move B.V. vormen - en met Ring-Ring.
Categorie:
Nieuws
Datum:
2-08-2018
aanbesteding b-riders

Met de fiets naar je werk met B-Riders

Ook de afgelopen jaren heeft Keijzer samen met Mobidot en D&B het B-Riders programma (2 en 3) uitgevoerd in opdracht van de provincie Noord-Brabant. We hebben zo’n 5.000 Brabanders verleid om dagelijks met de fiets naar het werk te gaan in plaats van met de auto. Het opmerkelijke resultaat was dat Brabanders bij de start van hun deelname nog 71% verplaatsingen met de auto deden. Aan het eind van het project gebruikten zij de auto nog maar voor 13% voor hun verplaatsingen.

De fiets in de versnelling

De komende jaren introduceren we een full-serviceprogramma bij Brabantse werkgevers om werknemers te stimuleren om te gaan fietsen. Ook gaan we de samenwerking aan met Brabantse gemeenten op basis van een communityaanpak. We gaan de fiets in Brabant écht in de versnelling zetten!